مراحل بسته بندی و استفاده از هولوگرام
- بسته بندی اولیه - معمولاً کوچکترین واحد توزیع یا بکارگیری است و اولین لایه در بر گیرنده محصول است که در تماس مستقیم با محصول میباشد و آنرا در بر میگیرد. معمولا برجسب هولوگرام را در این بسته بندی بر روی محصولات می چسبانند.
- بسته بندی ثانویه - بیرون از بسته بندی اولیهاست – میتواند برای گروه بندی کردن بستههای اولیه باشد. شاید برخی از شرکت ها تمایل داشته باشند تا هولوگرام شرکتشان را بر روی این مرحله از بشته بندی هم قرار دهند.
- بسته بندی سوم - برای حمل در کشتی و توزیع عمده بکار گرفته میشود. در این مرحله امکان دارد شرکت های ساخت بسته بندی برای حمل در توزیع عمده هولوگرام خود را بر روی بسته بندی نهایی قرار دهند.

رده بندی بسته بندی کالاها
- روکش دار
- بطری ها
- محافظ های بادکنکی
- قوطی ها
- پاکت
- کیفهای پلاستیکی
- بسته پوست
- پیچیدنی ها
- جعبه ها
- کارتن ها و کارتن پلاست ها
- بستههای کوچک مقوایی
بسته بندی های مختلف برای حمل کالا
شاید در این بخش هم شرکت های تولید کننده بسته بندی های مختلف، برچسب هولوگرام شرکتشان را بر روی آن قرار دهند.- حمل کنندههای چرخ دار
- کانتینر حجیم میانی
- کانتینر
- بشکه
- پوشش کش دار
- کیفها – در - جعبه ها (برای نوشیدنیهای غیرالکلی و دیگر محصولات مایع)
- جعبههای مشروب (برای مشروب)
بسته بندی ها و استفاده از هولوگرام

تکنیک ضبط صدا در هولوگرام ها
محقق آرژانتینی-ایتالیایی هوگو زاکرالی مدل هولوگرافیک را به پدیده ای اکوستیک تعمیم داده است. با این پیش فرض که انسان حتی با داشتن یک گوش و بدون تغییر جهت سرش می تواند منبع صدا را شناسایی کند، زاکرلی کشف کرد که قوانین هولوگرافیک این پدیده را توضیح می دهند. زاکرلی تکنولوژی صداهای هولوگرافیک را توسعه داد، تکنیک ضبط صدا که می تواند موقعیت اکوستیکک را دوباره با همان واقعیت اولیه باز تولید کند. پیربرام اعتقاد داشت که مغز ما به طور ریاضی وار از واقعیت ها با تکیه بر بسامد های واردد شده به حیطه ی خودش چیزی عینی می سازد. یافته نشان می دهد که حواس نسبت به بسامد های وارده بسیار حساس تر از آنی هستند که ما گمان می کردیم. برای مثال محققان دریافته اند که سیستم بصری ما به بسامد های صوتی نیز حساس است و نیز حواس بویایی ما وابسته به
حسی است که به آن " بسامد آسمیک" می گوییم وحتی سلول های بدن ما نیز به بسامد های دیگر حساس هستند. این یافته هاا نشان می دهد که فقط در محدوده ی اگاهانه یهولوگرافیک این بسامد ها ذخیره شده و سپس به همان درک های معمولی ماا تقسیم می شوند. اما سخت ترین قسمت مدل هولوگرافیک پیربرام وقتی است که با مدل بوهم کنار هم قرار می گیرند. اما اگرر عینیت دنیا حقیقتی ثانویه است و آنچه که اینجاست صرفا بسامدهایی ناواضح هستند و اگر مغز نیز یک هولوگرام است و فقط برخیی از این بسامد ها را تبدیل به درک حواسی می کند، آنگا حقیقت عینی چیست؟
واقعیت های هولوگرافیک <\/h3>
به سادگی می توان بیان کرد، دیگر وجود ندارد. همانطور که ادیان شرقی اعتقاد دارند، دنیای مادی مایا و وهم است و گرچه فکر می کنیم که موجودات فیزیکی هستیم که در دنیای فیزیکی حرکت می کنیم, که این نیز توهم است.ما در واقع " دریافت کنندگانی" هستیم که در دریای لایتناهی بسامد ها شناور هستیم و آنچه که از این دریا دریافت می کنیم تنها بخشی از این سوپر هولوگرام است. اینن تصویر جدید از واقعیت، ترکیب دیدگاه بوهم و پیربرام، الگوی هولوگرافیک نامیده می شود و گرچه بسیاری از دانشمندان نسبت به آنن بدبین هستند اما بسیاری دیگر نیز به آن اعتقاد کامل دارند. گروه کوچکی از محققان نیز معتقدند که این صحیح ترین مدل واقعیت استت که دانشمندان تاکنون با آن برخورد داشته اند. بسیاری دیگر معتقدند که این مدل می تواند مسائل رمز آلود دیگری را که تاکنون توضیحی در مورد آن ها ارائه نشده است را حل و فصل کند. محققان بسیاری من جمله بوهم و پیربرام اشاره کرده اند که بسیاری از پدیده های فرا-روانشناختی نیز با این الگوی هولوگرافیک قابل درک شده است.در دنیایی که هر ذهن در آن بخشی جدانشدنی از هولوگرامیی بزرگتر است و همه چیز به صورت لایتناهی متصل به هم است, تلپاتی می تواند یکی از مراحل هولوگرافیک به شمار بیاید. حال درک اینن موضوع که چگونه اطلاعات از ذهنی به ذهن دیگر در فاصله ای دورمنتقل می شوند نیز قابل درک خواهد بود و نیز به ما کمک خواهد کردد که مسائل دشوار دیگری را درک کنیم. مخصوصا گروف می گوید که الگوی هولوگرافیکمی تواند راه حلی برای تمامی پدیده های عجیب دنیا که فرد در حالت آگاهانه تجربه می کند ارائه دهد.
عملکرد مغز و سوپر هولوگرام ها
ساخت و طراحی هولوگرام توسط علم هولوگرافیک
برای درک علت این نظریه ی بوهوم، ابتدا باید اطلاعاتی درباره ی هولوگرام داشته باشیم. هولوگرام تصویری سه بعدی است که با کمک لیزر ساخته می شود.
برای ساخت هولوگرام, شیی که تصویر آن را داریم ابتدا در امواج لیزر قرار می گیرد. سپس دومین اشعه ی لیزر به آن تابانده شده و در نتیجه ی تداخل این امواج طرحی به وجود می آید که روی فیلم ثبت می شود ( در این ناحیه دو اشعه لیزر با هم تلاقی می کنند). زمانی که فیلم ظاهر می شود، تصویری بی معنا از دوایر و خطوط تیره دیده می شود. اما زمانی که فیلم با استفاده از اشعه ی لیزر دیگری ظاهر می شود, تصویر سه بعدی هولوگرام از شکل اولیه ظاهر می شود.
حالت سه بعدی این تصویر تنها ویژگی هولوگرام نیست. اگر هولوگرام یک گل رز به صورت نیمه بریده شده و سپس با لیزر تصویر سازی شود، هر نیمه از گل تصویر کلی گل را نشان می دهد.
ماهیت" کل در هر بخش" به ما درک بهتری از نظم و چینش می دهد. علوم غربی بر این اعتقاد هستند که برای درک پدیده ی فیزیکی، مانند اتم و یا حتی یک قورباغه، باید آن را تشریح کرده و اجزای آن را مورد مطالعه قرار داد.
هولوگرام به ما می آموزد که بعضی از اقلام موجود در دنیا با این روش سازگاری ندارند. اگر سعی کنیم یک قسمت از چیزی که به صورت هولوگرافیکی ساخته شده است را جدا کنیم، آن قسمتی که از آن ساخته شده است را جدا نکرده ایم بلکه قسمتی از کل را برداشته ایم.
این نظریه راه دیگری را به بوهم برای کشف اسپکت نشان داد. بوهم اعتقاد داشت که علت ثابت ماندن ذره های اتم بدون در نظر گرفتن مسافت بینشان به علت ساطع کردن سیگنال های مرموز نیست بلکه، جدا شدن آن ها خود یک توهم است. او بیان می کند که برخی از لایه های عمیق تر واقعیت مانند ذرات به صورت ماهیتی جداگانه نیستند بلکه فقط ادامه ی یک اصل اولیه به حساب می آیند.
تاریخچه علم هولوگرافیک
در سال 1982 رویداد خاصی اتفاق افتاد. در دانشگاه پاریس تیم تحقیقاتی که توسط آلاین اسپک فیزیکدان هدایت می شد، آزمایشی را انجام دادند که یکی از مهمترین آزمایشات قرن 20 ام به حساب می آید. این رخداد در روزنامه ها به چاپ نرسید. حتی اگر اهل خواندن روزنامه های علمی باشید نام اسپکت را شنیده اید با این که عده ای بر این اعتقادند که کشف او چهره ی علم را تغییر داده است.
اسپکت و تیمش کشف کردند که در شرایط خاص ذرات اتم مانند الکترون ها می توانند بدون در نظر گرفتن فاصله ی بین شان با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. اهمیت ندارد که 10 فوت و یا 10 میلیون مایل از هم فاصله دارند.
این طور به نظر می رسد که هر مولوکل می داند که دیگری چه کاری انجام می دهد. این مساله با نظریه ی انیشتن در تضاد است که می گوید هیچ چیز سریع تر از سرعت نور نیست. از آنجاییکه جهت حرکت با سرعتی بیش از سرعت نور باید موانع زمانی شکسته شوند، برخی فیزیکدانان دنبال راهی برای توضیح یافته های اسپکت کرده اند. اما برخی دیگر توضیحات سختگیرانه تری داده اند.
دیوید بوهوم، فیزیکدان اهل لندن، اعتقاد داشت که یافته های اسپکت نشان گر این است که حقیقت عینی وجود ندارد و برخلاف ظاهر یک پارچه اش، جهان وهم است و گوییهولوگرامی بزرگ و با جزئیات کامل است.
انواع طرح های هولوگرافیکی
طرح های هولوگرافیکی به سه دسته ی کلی تقسیم می شوند :
1. طرح هولوگرافیک 360 درجه
نمایش 360 درجه ی خطوط کامل: این کار توسط دانشگاه تکنولوژی و نوآوری جنوب کالیفرنیا صورت گرفت و آن ها اعلام داشتند که این تکنولوژی هولوگرامی است برای ایجاد هولوگرام سه بعدی روی آینه ای که با سرعت بالا در حال چرخش است اما این کار اندکییی خطرناک است. به طورکلی می توان گفت که این تکنولوژی در کشورهای بسیاری استفاده می شود اما نمی توان گفت که کدام کشور بیشتر از آن استفاده می کند و یا پیشرو در این صنعت است. تکنولوژی طرح هولوگرافیکی برعکس تکنولوزی هولوگرافیک روی هوا و یاااا لنز های سه بعدی مخصوص, سایه ها و یا سایر افکت ها در سطوح دو بعدی به وجود می آید, تکنولوژی طرح هولوگرافیکی تصویرییی کاملا سه بعدی است که از هر زاویه 360000 درجه ای قابل رویت است.
2. طرح هولوگرافیک اشعه لیزر
تکنولوژی اشعه ی لیزر: هولوگرام سه بعدی ابتدا در ژاپن شکل گرفت. شرکت علوم و فنون این تکنولوزی را با استفاده از انتشار اکسیژن و نیتروزن در هوا به وجود آورد که با ماده ای مانند شربت ترکیب شده و تصویر کوچک هولوگرامسه بعدی را به وجود می آورد. این روش اصولا در هوای ازاد انجام می گیرد و با انفجار اندکی همراه است.
3. طرح هولوگرافیک 360 درجه
نمایش 360 درجه ی خطوط کامل: این کار توسط دانشگاه تکنولوژی و نوآوری جنوب کالیفرنیا صورت گرفت و آن ها اعلام داشتند که این تکنولوژی هولوگرامی است برای ایجاد هولوگرام سه بعدی روی آینه ای که با سرعت بالا در حال چرخش است اما این کار اندکیی خطرناک است. به طورکلی می توان گفت که این تکنولوژی در کشورهای بسیاری استفاده می شود اما نمی توان گفت که کدام کشور بیشتر از آن استفاده می کند و یا پیشرو در این صنعت است. تکنولوژی طرح هولوگرافیکی برعکس تکنولوزی هولوگرافیک روی هوا و یااا لنز های سه بعدی مخصوص, سایه ها و یا سایر افکت ها در سطوح دو بعدی به وجود می آید, تکنولوژی طرح هولوگرافیکی تصویریی کاملا سه بعدی است که از هر زاویه 36000 درجه ای قابل رویت است.
3. طرح هولوگرافیک هوایی
طرح های هوایی و تکنولوژی مداخله ای. ابداع مردی 29 ساله به نام چاد داین که فارغ التحصیل پلی تکنیک است، پیشرفت چشمگیری در تکنولوژی است، می توان در دیوار های بخار گاز و نیز با عوامل مداخله ای آن را ساخت. اصول اولیه ی این تکنولوژی از سراب شکل می گیرد، تصویر روی بخار آب انداخته می شود و به علت لرزش های مولوکولی تصویر به صورتهولوگرام سه بعدی ظاهر می شود.